το καταστημα μας

Στον Πειραιά, στο μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας – όπου άνθισε ως κέντρο παραδοσιακού εμπορίου από την εποχή που οι μεταφορές των εμπορευμάτων γίνονταν κυρίως διά θαλάσσης σε ένα διατηρητέο κτίριο, σημαντικής ιστορικής και αρχιτεκτονικής αξίας στην καρδιά της αγοράς, στεγάσαμε το κατάστημα ΓΕΥΣΗ Ελλάδος Θησαυροί.

Σε ένα φροντισμένο, διαδραστικό, φιλόξενο περιβάλλον αναζητούμε και σας προσφέρουμε τους Θησαυρούς της Ελληνικής γεύσης από κάθε γωνιά της Ελλάδος με την ταυτότητα του τόπου και το ονοματεπώνυμο του παραγωγού που παράγει το εκάστοτε προϊόν. Παντρεύοντας τις αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων, τη νοστιμιά της απλότητας της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας ως αποτέλεσμα της ποιότητας των υλικών με το σύγχρονο τρόπο ζωής μας, στοχεύουμε στο να γίνουμε σημείο αναφοράς της σύγχρονης παραδοσιακής ελληνικής γεύσης.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε τα εκλεκτότερα ελληνικά προϊόντα σε προσιτές τιμές και τους καλύτερους πρεσβευτές της ελληνικής παραδοσιακής γεύσης με σύγχρονους όρους παραγωγής: παραγωγοί με γνώση, μεράκι και αγάπη για τη δουλειά τους.

Βραβευμένα ελαιόλαδα, διαλεκτές ελιές, αγνό μέλι, εξαιρετικά όσπρια, εκλεκτά αλλαντικά, μοναδικοί θαλασσινοί μεζέδες, θεσπέσια τυριά, υπέροχα αρτοποιήματα, απίστευτες πίτες, ασυναγώνιστα ζυμαρικά, εκπληκτικές σάλτσες, συγκλονιστικές μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού και γλυκά, υπέροχα ορεκτικά, μεθυστική και ψαγμένη λίστα κρασιών, αποσταγμάτων και ηδύποτων από όλη την Ελλάδα (και πολλά άλλα προϊόντα όπως: αλάτι, αλεύρι, αποξηραμένα φρούτα, βότανα, δημητριακά, ξίδι, ρύζι, σνακ, χυμοί, μπύρες) 

Στο κατάστημά μας επίσης θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία πιστοποιημένων προϊόντων «ειδικών διατροφικών συνηθειών ή απαιτήσεων», π.χ. κατάλληλα προϊόντα για διαβητικούς, υπερτασικούς και αλλεργικούς.

Μπορείτε να τα προσφέρετε ως ένα ξεχωριστό δώρο σε πρωτότυπες συσκευασίες και ελκυστικές τιμές, εκπλήσσοντας ευχάριστα τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Μπορείτε να επιλέξετε από τις συσκευασίες που εμείς έχουμε ετοιμάσει (διάφορα προϊόντα ή θεματικές συνθέσεις π.χ. προϊόντα από την ελιά ή κατά γεωγραφική περιοχή π.χ. προϊόντα από τη Μάνη) ή να φτιάξετε την προσωπική σας σύνθεση προϊόντων.

Στο κατάστημά μας είστε ευπρόσδεκτοι να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας, να ενημερωθείτε για τον τρόπο παραγωγής, μαγειρέματος, σερβιρίσματος αλλά και για τα θρεπτικά συστατικά τους. Μπορείτε να χαλαρώσετε ακούγοντας ελληνική μουσική, απολαμβάνοντας ένα αφέψημα, ένα ποτήρι κρασί, ή μια βυσσινάδα συνοδεύοντας ένα πιάτο με ελληνικές νοστιμιές  και ξεφυλλίζοντας βιβλία με συνταγές του τόπου μας.

pic1
pic2
pic3